dijous, 24 d’abril del 2014

Booktag: Els Déus de L'Olimp

Hey Angels!

Avui, us porto un booktag especial: consisteix en trobar els teus personatges preferits que tinguin característiques semblants amb els Déus de l'Olimp...

Avís: L'última de les preguntes és un personatge que t'agradaria resucitar, així que si no us llegit la trilogia SENCERA de divergent, si us plau no continueu quan us avisi.



Zeus: Un personatge líder CUATRO <4<4<4<4<4 És el líder d'intrepidesa ( osadía) i no fa falta dir perquè l'he escollit!



Hera: Pares preferits Molly i Arthur Weasley, van acollir el Harry des de petit, no perquè fos famòs si no perquè l'estimaven, apreciaven i l'acceptaven com un més de la família. L'Arthur sempre va confiar amb el Harry en tot.




Démeter: Aliment de ficció que t'agradaria provar Tot el menjar de l'escola Hogwarts, les granotes de xocolata i el menjar que el Ron endrapava, la veritat és que té molt bona pinta!



Poseidó: Un llibre on l'aigua sigui elemental M'heu de perdonar, però no he llegit Percy Jackson i la veritat és que se que l'aigua té un paper elemental. ( no se quin altre llibre té com a element principal l'aigua! vosaltres en sabeu algun???)





Dionís: Personatge que t'agradaria anar amb ell de festa   El Patrick de las ventajas de ser un marginado, és un dels personatges més divertit que he llegit mai.




Apollo: Primera part d'una saga que et va agradar molt La veritat és que Play de la trilogia de Javier Ruescas, va tenir un molt bon inici per arrencar la història, ara estic llegint el tercer Live, espero que tingui un bon final :) !



Artemis: heroïna preferida Vale, no és la Katniss ni la Tris, tot i que també són aptes per aquesta categoria, he volgut escollir la Victoria de Memòries d'Idhun, una noia molt forta i que va haver de lluitar des de més jove que la Katniss o altres heroïnes que estan de moda ( no dic que no m'agradin però ja que ara només s'està parlant d'aquest llibres he volgut posar una heroïna diferent i més original). La trilogia em va encantar i tinc les adaptacions en còmic dels llibres.



Athena: Un personatge que sigui savi   L'Oki d'Allà on els arbres canten  no és ben bé un Dumbledore ja que és un joglar però sap moltes històries, ho sap tot hi és a tot arreu, és un personatge molt especial, els que han llegit el llibre ja m'entendran.



Hermes: Lloc de ficció que t'agradaria visitar Narnia, és un lloc molt màgic. m'agradaria visitar el castell, entrar per l'armari...





Hefest: eina fictícia que t'agradaria tenir La capa d'invisibilitat de Harry Potter! Hi han vegades que el millor a la vida és desaparèixer 






Ares: Batalla preferida Sense cap dubte la batalla final entre el Harry i en Voldemort... és ÈPICA! no vull dir cap spoiler però els que heu llegit el llibre ja sabreu... la tensió, l'emoció és molt màgica, ja que és el final de la saga!




Afrodita: Parella preferida Katniss i Peeta dels jocs de la fam, sens dubte la meva parella preferida del món mundial! Són tan asdffnlgjlfkj.... adorables.




ATENCIÓ ARA VE LA ÚLTIMA PREGUNTA, SI NO HAS ACABAT ELS LLIBRES DE DIVERGENT NO CONTINUIS!






Hades: Personatge mort que li tornaries la vida(SPOILER DE DIVERGENT QUE ET PODRIA DESTROSSAR LA VIDA) 














Aquí s'acaba el booktag, vosaltres quins personatges posarieu?







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...