dimecres, 15 d’abril del 2015

Passarel·la de la Fama: Lavelle

Hey Angels!

Avui us porto la Passarel·la de la Fama, una secció original del blog on vaig fent entrades de tant en tant sobre algun personatge que per a la meva opinió personal hauria d'anar a la meva pròpia passarel·la/passeig de la fama, basat en el passeig situat a Hollywood on hi han més de 2000 estrelles honrant actors, músics, programes de televisió... en aquest cas jo honro els meus personatges preferits.

Avui us vinc a parlar d'un personatge que des de la primera frase que diu al llibre ja vaig saber que m'encantaria amb majúscules, us parlo de la Lavelle. Si encara no sabeu de qui us estic parlant és que encara no heu llegit el nou llibre de Javier Ruescas: Crónicas de Fortuna, el Secreto del Trapecista

La Lavelle és una noia de 12-13 anys i és una circense, és a dir que ha nascut amb una mena de poders o dons relacionats amb el món del circ. En el seu cas ella és una pallassa per tant la seva finalitat a la vida serà fer riure a la gent. Els circenses també neixen amb el do i alguna característica física, per exemple els pallassos amb els peus més grans, el nas de color vermell, el cabell de diferents colors... La Lavelle té una estrella a l'úll dret i el cabell el té dels colors comuns entre els humans però els té tots: negre, castany, pèl-roig, ros...  El problema és que la Lavelle no li agrada fer riure a la gent i encara és més, no en sap. Per això se sent desfasada, trista ja que el seu lloc no li correspon. Encara que sap que sempre durant tota la seva vida haurà de ser pallassa.

Com ja vaig comentar a la ressenya des del primer moment la Lavelle em va encantar, s'enfada bastant fàcilment (causant escenes molt divertides) quan algú li diu que li faci riure i el resultat: (La primera frase de la Lavelle al llibre.)


- Y sí, caballero, soy una payasa- prosiguió la joven, ignorando a su amigo y dando un paso más al frente-, pero eso no quiere decir que deba estar contando chistes y lanzando agua de una margarita todo el día.

Aquesta és una frase ( més aviat fragment) que no la diu la Lavelle, si no que li diuen en un moment del llibre molt emotiu i el que diu és tan cert i encaixa tant amb el moment emocional que passava la Lavelle en aquelles pàgines...:

"La magia que palpita de ti es la misma que la llenaba a ella de vida. no pretendas ser de piedra. No finjas que nada te afecta. Debes aprender que en la vulnerabilidad hay fuerza. Y nosotros estamos aquí para recordar a quienes nos ven actuar que no hay nada malo en mostrar nuestros sentimientos, ¡al contrario! Solo cuando abrimos nuestro corazón a los demás recibimos el más auténtico de los aplausos. 
Lavelle, tienes por delante una vida entera para escribir tu historia. De ti depende hacerlo con el trazo musito del miedo y las burlas o con la sutil belleza del baile.-Se acuclilló frente a ella y le apartó un mechón de pelo que cubría la estrella de su rostro-. Sé que hay una parte de ti que ha escogido cómo quiere ser recordada. No dejes que se marchite."

Aquesta és la meva il·lustració preferida de tot el llibre i òbviament és una de la Lavelle. Els que us heu llegit el llibre sabreu com n'és de trista l'escena que reflectia. En aquest moment podem veure una Lavelle fora de lloc, ja que no sap quin és el seu lloc al món, perquè ha nascut per fer riure a la gent fins i tot ho porta als gens, i no és capaç. En aquest moment la Lavelle encara no sap tot el potencial que té i el que significa la ballarina de la caixa de música... Fixeu-vos en la mirada que es pot veure al mirall, déu meu els ulls reflecteixen tot el dolor i patiment de l'escena i de l'esperit de la Lavelle. 
Crec que la Lavelle és un personatge que encara li queda molt per créixer i que (espero) farà una molt bona evolució al llarg dels dos llibres que queden per publicar (que moro per llegir) i confio cegament en el Javier Ruescas (l'escriptor) i amb la Lola Rodríguez perquè faci il·lustracions encara més i més boniques que les del primer llibre.

Si voleu veure el passeig de la fama amb totes les estrelles feu click aquí. 

Això és tot! 

Heu llegit el llibre de les cròniques de fortuna? Sí? No? Us crida l'atenció? Què en penseu del personatge de la Lavelle? 

:) Us espero als comentaris :)





2 comentaris:

  1. Hola!
    Doncs jo segueixo esperant amb ànsies el dia de Sant Jordi per aconseguir el llibre! Almenys ara ja només queden uns dies!!
    Molt maca l'entrada ;)
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!
      Doncs si és ideal per Sant Jordi segur que t'encanta!

      Ja em diràs <4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...