dijous, 20 d’agost del 2015

(Foto) Ressenya: Crónicas de Fortuna II

Hey Angels!

Avui us porto la foto-ressenya d'un llibre que em va fer quedar-me desperta fins a les tantes i amb la boca oberta i al·lucinant sobre el gir argumental. Us parlo de la segona part de la trilogia Las Crónicas de Fortuna de Javier Ruescas. 


Títol: Las Crónicas de Fortuna 2- El recuerdo del Mago


Escriptor: Javier Ruescas


Editorial: Destino


Pàgines: 300


Saga: Si


Etiquetes: aventura, amor, misteri, fantasia






SPOILERS DE LA PRIMERA PART. NOMÉS LLEGIR LA SINOPSI SI JA HEU ACABAT EL PRIMER LLIBRE!
Levanta el telón de tus sueños ¡Comienza la aventura! Los tres amigos, Kyle, Gunnir y Lavelle por fin han encontrado un hogar y una familia en la compañía de circo Belforea. Pero su felicidad durará poco ya que los circenses rebeldes los han estado investigando en secreto y quieren que se unan a su revolución. Mientra s Kyle intenta averiguar el secreto de su pasado, Gunnir deberá aprender a controlar su nuevo don, y Lavelle enfrentarse a sus miedos y a los deseos del corazón. Solo ellos podrán desbaratar los planes de los traidores y detener la guerra que se está fraguando en las sombras...
(Foto)Ressenya lliure de spoilers. Si no has llegit el primer llibre pots continuar llegint.
Aquest llibre ha donat mil i una voltes al primer llibre i  heu de tenir en compte, que si no recordo malament, al primer li vaig donar un total de 5 sobre 5! Podem trobar tot de coses noves que al primer no trobàvem com l'amor o una trama molt més elaborada. En aquest llibre ja es nota que l'escriptor ja ha anat col·locant tot al seu lloc i a la seva posició correcte per la bomba final. Tot s'ha de dir, al principi em va semblar que anava a la  mateixa línia que el primer, cosa que no estava malament, però esperava més... però no és fins a les últimes pàgines on hi ha aquell gir, AQUELL GIR! que ho canvia tot i ho deixa tot apunt pel tercer llibre. En serio em vaig quedar amb la boca oberta durant minuts! No m'ho esperava per res del món!!! Apareixen nous personatges, que canviaran la perspectiva dels antics personatges i mil i un embolics més.
Com al primer llibre, va acompanyat de les meravelloses il·lustracions de la Lola Rodríguez. 
Aquesta és una de les poques il·lustracions on surten els tres protagonistes. Tot i que és una escena un pèl angoixant, personalment m'encanta quan apareixen dibuixos dels tres junts.
No recordo ben bé el per què de l'expressió de la Lavelle (el meu personatge preferit de la trilogia) però en aquest llibre evoluciona molt i li passen una sèrie de coses que l'enforteixen i no totes dolentes, algunes de molt bones... 

He decidit fer una foto-ressenya d'aquest llibre perquè podeu gaudir de les magnífiques il·lustracions i que us animeu a llegir aquesta saga, si és que encara no ho heu fet. El tercer i últim llibre de la trilogia sortirà a principis de 2016, si no estic equivocada, i moro per veure l'explosiu final que ens té a tots i totes esperant. No he entrat gaire en opinió, perquè això portaria spoilers i com he dit ara, la intenció és poder veure i llegir el text i les il·lustracions sense cap spoiler.

Les possibilitats de millorar respecte el primer llibre eren molt poques, però amb aquesta segona part el Javier Ruescas es supera, amb una nova trama que et capgira tots els plans i amb uns nous personatges que capgiren els plans dels nostres estimats protagonistes, El recuerdo del Mago és un llibre més fosc on ja podem veure la batalla imminent. Increïble.

Heu llegit la saga? Què en penseu del primer? I del segon? Us ha picat la curiositat? Què en penseu de les il·lustracions? Us agraden? Quin és el vostre personatge preferit? Us esperàveu el final del segon llibre?








: ) Us espero als comentaris : )










2 comentaris:

  1. Ey, Aria! Doncs a mi el primer em va agradar molt i es bastant especial per a mi per tot el tema de la presentació i tal... Imagino que tu estas com jo, jaja. :)
    Tinc moltes ganes de llegir aquest! I mes amb la foto-ressenya tant guay que has fet! Quines ganes, tant de bo l'aconsegueixi aviat (:
    Sino... Potser espero fins que treguin el tercer perque si dius que aquest es tan guay, així no hauré d'esperar gaire per saber el final de tot. Gracies per la foto-ressenya (m'encanten els dibuixos d'aquesta ilustradora). Un petò! ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. -Hola!
      Doncs potser si que és millor que t'esperis perquè és un final d'infart en tota regla :O
      Ja em diràs que tal quan el llegeixis *__*


      Un petó i bon estiu<3

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...